Aros per sostenidors

Molts de nosaltres hem fet servir aquests aros metàl·lics per sostenidors de corseteria per allargar la vida útil de sostenidors o banyadors. Es tracta d’un producte clàssic de merceria, son resistents i flexibles, perfectes per fer servir com a recanvi i allargar així la vida útil dels sostenidors o dels banyadors.

Empreses com Dalay, son fabricants i distribuïdors d’aquest tipus de productes, un clàssic del sector que es porta demandant fa molts anys.

Però la demanda no és tan sols per reparar, també son un objecte indispensable per a la confecció de noves peces de roba interior amb dissenys actuals i innovadors.

A més a més, el seu acabat suau i arrodonit, ajuda a evitar que la peça sigui incòmode en cas de que la roba s’espatlli o fins hi tot, que el mateix cèrcol pogués espatllar la tela si aquest tingués un acabat abrupte.

A Dalay, disposen de 14 talles, de la més petita que és la 75 a la més gran que serviria per una 140.

Aquesta és una empresa especialitzada en la fabricació i distribució d'articles de corseteria que va néixer l’any  1987 a Barcelona, des dels inicis, gràcies a treballar fort i no perdre la il·lusió, s’ha posicionat com a referent en el mercat d’aquest tipus de productes a nivell nacional, gracies a esforçar-se per tal de donar comoditat i seguretat en l’ús de les peces de roba intima com els aros per a sostenidors.




Comentarios